Linkovi

Hladnjak hr. je specijalizirana trgovina.

Dunavox je jedan od najbrže rastućih brandova na svjetskom tržištu hladnjaka za vino.

Dunavox hladnjak za vino će se pobrinuti da svaka boca bude idealne temperature i uvijek spremna za otvaranje.

Tijekom proteklih godina Dunavox je postao važan faktor na tržištu hladnjaka za vino.

Čuvanje vina, osobito u kućnim uvjetima može biti naročito problematično, hladnjak za vino je praktičan i estetski dizajniran uređaj za čuvanje vina.

Dunavox u ponudi ima široku paletu hladnjaka, od modela za manji broj boca, do modela koji su namijenjeni za profesionalnu upotrebu i čuvanje u posebnim uvjetima. 

U našoj ponudi su samostojeći modeli kao i modeli za ugradnju u kuhinjske elemente.

U većini naših suvremenih modela upravljanje je elektroničko, police su na izvlačenje, standardnih su dimenzija, što je velika prednost prilikom ugradnje u element.

Naša ponuda sadrži i profesionalne modele s bravicom za zaključavanje namjenjeno za vinarije i ugostitelje.

 

 

Papir.hr  je specijalizirana internet trgovina za prodaju fotokopirnog papira i drugog uredskog papira. 

Papir (grčki pápyros; biljka papirus) je materijal koji se upotrebljava za pisanje, crtanje, štampanje, pakovanje, itd. Proizvodi se uglavnom od drveta ili celuloze.

U gradu Zagrebu odvojeno skupljanje papira iz komunalnog otpada je započelo 1991. godine. Otpadni papir je vrijedna sirovina. 

 

 

Kravata.hr je također specijalizirana trgovina za prodaju kravata i igli za kravate

Kravata hr. - trgovina kravatama za sve prigode.

Naše kravate su ručno šivane, te ih možete pogledati na navedenom linku → http://www.kravata.hr/

Nudimo klasične, uske, široke i rubin kravate.

Veliki izbor različitih boja i dezena.

Jako povoljne cijene.

Našim kupcima garantiramo vrhunsku uslugu, sigurnu internet kupnju s dostavom na području cijele Hrvatske.

Kravata je dekorativni odjevni predmet oblika vrpce, koji se nosi oko vrata provučen ispod ovratnika košulje, izrađen od svile ili nekog drugog platna. Kravata, smatra se izvornim Hrvatskim  proizvodom, raširila se Europe u 17. stoljeću posredstvom hrvatskih vojnika u tridesetogodišnjem ratu, na kojima je postala prepoznatljiv modni detalj. Među prvima su je prihvatili Francuzii, pa u njihov jezik dolazi pod nazivom cravate, a kasnije i u druge europske jezike pod sličnim nazivima.

Od 18.listopada 2003. godine obilježava se Dan kravate

 

 

Bojler hr. je specijalizirana internet trgovina za prodaju bojlera. 
Nudimo Vam brzu i sigurnu kupnju električnih,plinskih te kombiniranih bojlera, termostate i ventilatore.
U našoj bogatoj ponudu imamo Ariston, Atlantic i Vaillant bojlere. 
Električni bojler ARISTON VELIS EVO ima pametne funkcije električnog bojlera Ariston Velis Evo • Dvostruka struktura spremnika i brzo grijanje.
Jedinstveni dizajn.Uvijek spreman za upotrebu.
Imamo i zidni električni bojler za grijanje vode izrađen od čelika, emajlirane unutrašnjosti i izoliran s poliuretanom visoke gustoće.

INtertrg Web Shop je internet trgovina koja je započela s radom 2004 godine u samim začecima online kupovine na našem području.

INtertrg Web Shop je internet trgovina prilagođena modernom načinu života.

Kod nas možete pronaći široku paletu proizvoda iz kategorije rasvjete,elektromaterijala,uredskog pribora,malih kućanskih aparata,mrežne opreme,hladnjaka za vino,bojlera …

Za svaki proizvod u našoj internet trgovini se trudimo pružiti što više informacija o njegovim karakteristikama i izgledu, brinući da korisnici dobiju što bolji uvid u aktikl koji žele kupiti.

Našim kupcima garantiramo vrhunsku uslugu, sigurnu internet kupnju s dostavom na području cijele Hrvatske.

 

 

Unitrg d.o. poduzeće u privatnom vlasništvu, osnovano je 1994. godine u Zagrebu.

U ovim godinama rada stekli smo bogato radno iskustvo, održali visok nivo usluge i stalni napredak. Naša osnovna poslovna orijentacija je proizvodnja telekomunikacijske opreme te veleprodaja elektromaterijala i rasvjete.

Proučavajući potrebe tržišta i želje kupaca, u posljednjih nekoliko godina smo investirali u nove radne strojeve te proširili asortiman proizvodnjom novih linija proizvoda. Za kontinuirani napredak Unitrga je zaslužan tim visoko sposobnih, kvalificiranih i motiviranih ljudi. Smatramo da su kvalitetna i otvorena komunikacija unutar tvrtke, obrazovanje i usavršavanje vještina naših zaposlenika važan preduvjet poduzetničkog uspjeha i daljnjeg razvoja. Naši napori su uvijek usmjereni na razvitak partnerskih odnosa temeljenih na povjerenju, transparentnosti i odgovornosti.

 

Vijak.hr  (ponekad germanizam šaraf koja potječe od riječi Schraube ili vida od talijanskog vita) je strojni dio za rastavljivo spajanje dijelova ili za pretvaranje rotacijskoga gibanja (vrtnje) u translacijsko (pravocrtno kretanje). Valjkasta je oblika, a duž cijele vanjske strane ili njezina dijela oblikovan je narezanim ili utisnutim navojem, to jest spiralnim užljebljenjem, koje djeluje poput vješto izvedene kosine. Navoj se u obliku helikoidne linije ili uske plohe ravnomjernim nagibom ovija oko cilindričnog ili, rjeđe, blago stožnatog tijela i uspinje u smjeru kazaljke na satu (desni navoj) ili obrnuto (lijevi navoj).  Prema namjeni, navoji imaju različite oblike poprečna presjeka (trokutni, trapezni, pilasti i tako dalje), mogu biti jednovojni ili viševojni (dvovojni, trovojni), metrički ili colni (na primjer cijevni Whitwortrhov navoj). Karakteristične veličine navoja jesu kut profila, teorijska i nosiva dubina, korak i drugo. Većinom su standardizirani, premda se iz različitih razloga izvode i izvan standarda. Pored tijela s navojem vijak je obično opremljen glavom različita oblika. Glava vijka najčešće je šesterostrana prizma, ali može biti i četverokutna, poluokrugla, valjkasta s ravnim ili upuštenim križem, šesterokutom (takozvani imbus-vijak) ili zvijezdom, potom lećasta, krilna, narovašena, očna ili stožasta. Uglavnom ima glavu koja pruža mogućnost odvijanja ili zavijanja, uz pomoć odgovarajućeg alata kao na primjer odvijač) ili ključ za šesterokutne glave). Glava vijka je uglavnom veća od tijela vijka, da bi se vijak zaustavio kod zavijanja, ali i da prenosi silu na nosivoj površini. Tijelo vijka ima na sebi navoj, koji može biti puni navoj ili djelomični navoj. 

 

Grijalice mogu biti ležeće, zidne ili stojeće. Ležeće i stojeće korisnik stavi na bilo koje mjesto u prostoru koji želi zagrijati, dok se zidne grijalice namjesti na zid.
Razlikuju se po jačini o čemu ovisi moć grijalice – od 100 do više od 1000 vata.

U ponudi imamo električne grijalice, električne radijatore, zidne grijalice, električne deke ..

Linkovi

http://www.intertrg.com/ 

http://unitrg.hr/ 

http://www.bojler.hr/ 

http://www.hladnjak.hr/ 

http://www.grijalica.hr/ 

http://www.kravata.hr/ 

http://www.papir.hr/ 

http://www.vijak.hr/ 

http://www.tipla.hr/ 

http://www.kabel.hr/